lauantai 8. marraskuuta 2008

Pentutapaaminen 8.11.2008

Pentutapaaminen meillä kotona...
Enemmänkin meitä oli paikalla, mutta joukkokuvausta ennen ehti paikalta livistää muutama koirakko.

Kuten demarit ovat opettaneet aloitetaan tähän alkuun myös: "Ensiksi haluan kiittää..." Eli kiitokset kaikille paikalle vaivautuneille, enemmänkin väkeä olisi mahtunut, kun ei satanut ja tuota hirvisoppaa jäi 5 litraa sekä pizzaa neljä pellillistä. (Kuka arvaa mitä meillä syödään ens viikolla? Any quess...?)

Ohjelmaa / ulkoilua mahtui päivään, onneksi sade loppui juuri tervetulokahvien ja lounaan kohdalla. Aloitimme tietenkin koirien valokuvauksella (kuvia voi lähetellä, sillä jonkin mystisen vian takia mulla tarkkoja kuvia on vain muutama)... Toinen puoli porukasta raahautui Joukon ja Pirkon vetämään esineruutuun.
C-pennuista oli kaksi paikalla, alla kuvat Catsystä (Hofmarien Catch the Cats) sekä Cerasta (H. Crash Boom Bang) esineruudussa.




Temppuradalla voiton vei tiukasti Hiski, sekuntin hitaampana kakkosena Rita, kolmonen Darko ja nelonen oli Forma.
Kuvassa Ritan vauhtia radalla...

KoiraTOTOn voittajaksi juoksi tällä kertaa Allu, joka "väärännimisenä" siirsi tämän vuoden Hofmarien TOTOmestaruuden Hiskille. Kolmanneksi tuli Suri ja neljänneksi pinkoi vanhapappa Darko.
Voittajan oikein veikkasivat Ville ja Maiju.


Autonosia koskevan tunnistuskilpailun parhaiten selvittivät Jouko ja Pirkko pitkällä autojen remonttihistoriallaan. (Sen siitä saa kun vaihtaa laatuauton sellaseen...)

Niin ja saatiinhan kuva TOTOmestaruuden ja Temppuradan "vaatimatomasta" voittajasta Hiskistä taluttajansa Aten kanssa.

Hiskin elämää pääsee lukemaan Hiskin omasta blogista, linkki tossa jossain vasurilla, minne lienee Hiski kirjoittavan myös Lauantain karuista kokemuksistaan... Tylsänä tyyppinä "Isi" ei päästänyt oikein tutkimaan kunnolla siskonkaan tuoksuvaa takamusta. Mahtoiko se nopean TOTO spurtin korkein motivaatio ollut kuitenkin pukeutunut merkkiväriseen nuttuun eikä mustaan liiviin? Oliko se Hiski niin, että "ihmiset vaan luulevat olevansa maailman napoja"?

Toivotaan, että tämä hurjan nopea eläin ja sen vikkeläjalkainen omistaja puollustavat kennelin mainetta myös talvileirin hoffien nopeimpien joukossa, muistaen antaa toki isännälle enemmän tasoitusta...

Nimimerkillä "kesäleirillä kerran... koiraa karkuun pyörällä huonolla kunnolla..."



Vasemmalla kuvassa Viivi ja Ville valmistautumassa ruutuun.
Saatiinhan sitä sitten Darkosta ja Artustakin Maaritille se yksi yhteiskuva, heh heh. Eikä ollu edes vaikeeta?

Ei kommentteja: