tiistai 26. elokuuta 2008

Paleltaa

Hiski-boy otti toisen sertinsä viikonloppuna Hämeenlinnan KV-näyttelyssä! Narttujen sertin vei pikkusisko Kerttu eli Hayaklause Gerbera... Onnittelut molemmille!

Viikonloppuna meitä piti jännityksessä Niki ja Reko.
Niki, meidän 13,5v mummo otti ja käveli päin liikkuvaa autoa! suoraan kylkeen ja kaatui alle, mutta onneksi mitään pahempaa ei ehtinyt sattua ja onneksi autoa oltiin siirtämässä vain pari metriä. Pienellä paniikilla yli kaikkien rajoitusten tuli kuitenkin käytyä eläinlääkärillä kuvaamassa koira päästä varpaisiin ihan varmuudeksi, jotenkin sitä ei vain osannut kuskikaan shokissa sanoa mitä tapahtui ja "silminnäkijä" havainnotkin oli sekavia... (Tuon ikäistä mummoa sitä on jo lupa ja pakko suojella, on ne niin "hauraita") No, hiukan ilmavaivoja löytyi suolesta, naarmu etujalasta ja monia monia normaalejakin vanhuuden merkkejä ja kulumia... Toinen etunen oli viikonlopun vajaalla käytöllä, mutta eilen illalla jo mummo kirmaili taas vauhdikkaasti. Pitäisi olla kuitenkin levossa pari viikkoa. Niki onkin jo jonkin aikaa lisännyt nukkumistaan, eikä sinällään yliliikkumisen riskiä paljon ole. Ainot mikä huolestuttaa on mummon vähentynyt syöminen. Helteet on jääneet taa, joten se ei enää vaikuta, mutta kovin on pieneksi annokset menneet. Pikku dementiaakin taitaa ilmassa olla, kun palaa uudesta kutsusta aina syömään innostuneesti ihan kuin kuulisi kutsun ensi kertaa sillä viikolla. :)

Rekon temppu viikonloppuna sen sijaan sai puoli valtakuntaa sydänkohtauksen partaalle. Pikkupoju päätti kaivautua maa-ampiaispesään kurkkimaan ja sai päälleen melkoisen maton kiukkuisia kavereita. Kiitos Siukun ripeän toiminnan, raskaan kaasujalan ja Kuopion eläinlääkäreiden Reko voi taas hyvin. Terkkuja pikku termiitille.

Muuten ei kai sitten ihmeempiä, kiitos myös Maaritille Korkeasaaren retkestä!
Siellä oli lämmin, mutta nyt muuten tuntuu joku pikku flunssa puskevan päälle, paleltaa kauhiasti...

1 kommentti:

Minä... kirjoitti...

Onnea kasvattajallekin Hiskin hienosta menestyksestä!

Kävin selailemassa Hoffiherran blogia ja kyllä siellä oli hauskaa juttua :) Toivottavasti tuon blogin päivitys ei ihan heti lopu!!